Контактирајте нас

Контакт: Тоби

Моб: +8618921102679

ТЕЛЕФОН: + 86-510-83394067
Факс: + 86-510-83383382
Е-маил: кдсалес@вккдир.цом
Адреса: Но.18 Ианиу друмског, Кианзхоу града, Хуисхан Дистрицт, Вуки Цити, Јиангсу Провинце, Кина

Непрекидна машина за веш машину са више комора

Непрекидна машина за веш машину са више комора

Ова непрекидна веш машина за веш машину може се широко користити у различитим цилиндричним тканинама од свилених тканина, пешкира и плетених тканина (кружних машина или производа од колица) и прања каблова након фиксирања штампане сиве тканине након разрезања или испирања и бељење наведених производа. Примена процеса.

Примене континуиране машине за веш машину

Примењују се на цевасти материјал и разне свилене тканине, ручник и плетене сиве тканине (велике кружне машине или тролејбус производи) екстензивно крпе за порез на печате који се пере у облику губитника који је кроз чишћење праве боје, писмо поменуто прање производа, апликација од белачког пловила.

Continuous Multi Chamber Rope Washing Machine.jpg


Continuous Multi Chamber Rope Washing Machine.jpg


Технолошки процес континуираног вешања машина за веш машину (погледајте на дијаграм протока процеса)

Улагање са отвореном ширином → 3 чишћење пражњења → прање вучног пртљага → испуштање у облику конопца → 8 јединица кутије за прање веша → двоструки ваљак → конопац
(Приједлог: боље додати један сет центрифугалног хидроизолатора, један сет машина за отварање и отварање, један сет постројења за постављање стентера са врућим зраком.)

Непрекидна машина за веш машину са већим коморама Главни технички параметар

1. Начин исхране и излаза: храњење отворене ширине → излаз за исцекивање конопца
2. Номинална ширина: 2400мм
3. Брзина процеса: 20 ~ 60м / мин
4. Извор топлоте: пар 0,2-2,3Мпа
5. Радна температура: 70 ~ 98 ℃
6. Потрошња воде: мак. 7.5м³ / х
7. Потрошња паре: мак. 800кг / х
8. Режим повлачења: контрола фреквенције мотора АЦ (Фреквентни претварач је Митсубисхи, јапански)
9. Инсталирана снага: око 45кв
10. Облик величине: (ДкШкВ): 26000 × 2600 × 3600мм

Карактеристике континуиране машине за веш машину

1. Оквир машине: Квадратни рам је направљен од челичног челика од 14 # и 10 #, предиван дизајн.

2. Кутија за прање веша:
Зидна плоча од кутије за прање отворене ширине и кутије за прање конопаца направљена су од нерђајућег челика СУС304 од 2 мм (3 кутије за прање за усвајање СУС321), отпорне на високе чврстоће, отпорне на корозију, спољашње ојачање, унутрашњу везивну плочу; дно резервоара је облик косине, који је конвенционалан за скидање текстила.
Ролерф250 * 225 (роло од нерђајућег челика) * 2600мм * Роллер интер бок: диа. Од горњег гумираног ваљка је 200 мм, тело ваљка усваја дебљину дебљине 16 мм, бешавну челичну цев, површинску обртање лијевог и десног навоја навоја, прву облогу од 5 мм тврдог гуменог слоја, тврдоће Схоре 100 ° А; спољашња облога са слојем меког гуме дебљине 13 мм, тврдоћа Схоре 85 ° А, дозвољена разлика тврдоће је ≤ ± 2 °; статички баланс верификује прецизност Г6.3. Диа. од доњег челичног ваљка је 220мм, тело ваљка усваја дебљину од 18мм дебљине безшивне челичне цијеви, спољашње премазано плочом од нерђајућег челика 1Гр18Ни9Ти (или сус321) дебљине 3мм, након што је верифицирана статичка биланца, површина је 1,6 микрона.
Шестоугаони ваљак: текстил се стисне, а затим у резервоар кроз хексагонални ваљак, велика дијагонала. од хексагоналног ваљка чине да се текстилни слој савија.
Погон: АЦ мотор, контрола фреквенције; преносна снага 4КВ.

3. Синхронизација: сва синхронска контрола машина, сваки појединачни појединачни погон, коефицијент брзине сваке јединице може се пропорционално контролисати како би се обезбедило да свака резервоар не складишти тканину.

4. Методе контроле температуре: корисник изабере аутоматску контролу температуре или ручно управљање.


Hot Tags: континуална веш машина за веш машину, произвођачи, добављачи, фабрика, куповина, цена, прилагођена, на продају
Istraga