Контактирајте нас

Контакт: Тоби

Моб: +8618921102679

ТЕЛЕФОН: + 86-510-83394067
Факс: + 86-510-83383382
Е-маил: кдсалес@вккдир.цом
Адреса: Но.18 Ианиу друмског, Кианзхоу града, Хуисхан Дистрицт, Вуки Цити, Јиангсу Провинце, Кина

НТНП Ханк Иарн Јет машина за бојење

НТНП Ханк Иарн Јет машина за бојење

КД-К411-6 Тип Машина за наношење боје НТНП ханк предива се широко користи у бојењу, рафинисању, бељењу, прању и након третмана ханкове праве свиле, памука од свиле, везених нити и мешаних тканина.

Опис производа


КД-К411-6 Тип Машина за наношење боје НТНП ханк предива се широко користи у бојењу, рафинисању, бељењу, прању и након третмана ханкове праве свиле, памука од свиле, везених нити и мешаних тканина.

NTNP Hank Yarn Jet Dyeing Machine.jpg


Спецификација НТНП Ханк Иарн Јет бојења

1. Количина прскане цеви: 6

2. Ефикасна дужина цеви: 1280мм

3. Капацитет по цеви: 10кг

4. Ефикасна волумен резервоара за бојење: 100Л

5. Макс. радна температура: 98 ℃

6. Начин грејања: директно грејање паром и индиректно очување топлоте или електрично грејање, до корисника.

7. Режим управљања: ручни, полуаутоматски или рачунар потпуно аутоматизован

8. Мотор: погонски мотор, 1.1кв; пумпа мотор: 4кв

9. Димензије (ЛВХ): 2425мм * 2550мм * 2250мм

НТНП Ханк Иарн Јет Машина за бојење боје: (приручник)

1. Тело резервоара

Резервоар је правоугаоног, сви су заварени нерђајућим краком (1Цр18Ни9Ти). Тело је полирање, третирање и пасивирање. Да би се спречила контаминација течности, лако чишћење. Стражњи и горњи део резервоара има отпоран на стакло високе отпорности на стакло. Прозор треба да инсталира лампу. Светло кроз стакло, може у сваком тренутку да прати радно стање машине. Дно у резервоару има сита, течност се филтрира у циркулациону пумпу, како би се спречило пређе и сл. У оштећене делове машине. Резервоар је опремљен са 2 грејне тупе са малим рупама. Стеам директно кроз малу отвор за грејање течности, Испод резервоара, постоји течност за испусни вентил за уклањање отпадне течности у резервоару. Постоји цилиндар за храњење са леве стране, користите ручну вале за контролу решења за бојење.

2. Систем течног циркулације

Текућа течност у резервоару улази у циркулацију кроз цев за затезање, а затим се улази у цеви за цисцење помоћу циркулационог вентила, предиво се прскају или враћају у резервоар помоћу повратног вентила. С друге стране, мешање раствора у резервоар, циркулациона пумпа треба започети када температура порасте. Циркулациона пумпа и вентил су направљени од нерђајућег крађа. Након што течност оде у цеви за прскање, биће прскају из рупа цеви. Принудјено да ради од снопова предива који виси на млазници. Може побољшати ефикасност лечења. Након што текући течаји прођу кроз сноп предива, течност се више пута користи у резервоару.

3. Погонски систем цеви за прскање

Млазницу погони мотор покретан помоћу В-ремена, црни точак ротира 6 окретних шипки. На крају, камерица је повезана са штапом црва, каблом за повезивање шипке и циркулационог вентила. Када се окретање штапа окреће око круга. полу круг млазнице млазнице течног циркулационог вентила, други проток круга се враћа у резервоар помоћу повратне цеви, а млазница престане прскањем.


Hot Tags: нтнп ханк пређе млазница за фарбање, произвођачи, добављачи, фабрика, куповина, цена, прилагођена, на продају
Istraga