Контактирајте нас

Контакт: Тоби

Моб: +8618921102679

ТЕЛЕФОН: + 86-510-83394067
Факс: + 86-510-83383382
Е-маил: кдсалес@вккдир.цом
Адреса: Но.18 Ианиу друмског, Кианзхоу града, Хуисхан Дистрицт, Вуки Цити, Јиангсу Провинце, Кина

Машина за бојење узорка у високој температури

Машина за бојење узорка у високој температури

ХСД-24 Тип машине за бојење узорка високе температуре у лабораторији је погодан за различите тестове занатства ниске купке и брзе боје од стране фабрике лабораторије за истраживање и може тестирати бојење и бојење различитих боја, различитих текстилних влакана. Такође може тестирати компатибилност са усклађивањем боја.

Опис производа


Употреба и принцип примене машине за бојење узорака у високој температури:

Ова машина је погодна за различите тестове занатства ниске количине купатила и брзе боје од стране фабрике истраживачке лабораторије и може тестирати бојење и бојење перформанси различитих боја, различитих текстилних влакана. Такође може тестирати компатибилност са усклађивањем боја. Температура, време, грејање, одржавање топлоте и други параметри боје аутоматско контролишу приватни тестни компјутер.

Ова машина за бојење узорака високе температуре је за лабораторију, припада високотемпературној ротационој и високотемпературној машини за бојење. купатило је отворен тип који усваја полиетилен гликол (пег) или глицерин индустријски глицерол као грејни медијум. Цијев за бојење ради на високој температури и глицерину како би се окретао вертикалним вретеном како би одговарали различитим бојама за бојење. Рођена је брзина загревања боје за боје, задржавајући радни процес помоћу инструмента за праћење.


High Temperature Lab Sample Dyeing Machine.jpg


Машина за бојење узорка у високој температури   Главни технички елементи

1 минут. однос боје алкохола је 1: 3, може водити разне тестове бојења односа алкохола.

2. Најбржа стопа загревања од 5 ℃ / мин, боја може такође захтевати слободан избор у опсегу 1 ~ 5 ℃ / мин.

3. Може се користити за бојење тканине, предива, нити и влакана.

4. Сваки пут може истовремено тестирати 24 боја.

5. Цијев за бојење 200 мл, направљена је од нерђајућег челика.Hot Tags: машина за бојење узорака високе температуре у лабораторији, произвођачи, добављачи, фабрика, куповина, цена, прилагођена, на продају
Istraga